Nieuws Limburg Parkeerplaatsen voor Facebookers bij Heylen

Parkeerplaatsen voor Facebookers bij Heylen

Parkeerplaatsen voor Facebookers bij Heylen

Heylen Meubelen, de gekende meubelzaak in Peer van ondernemer Denis Heylen, pakt uit met een Europese primeur: mensen die fan worden van de Facebookpagina van het bedrijf, en het bewijsje daarvan achter de voorruit van hun auto leggen, mogen vlak voor de deur van Heylen parkeren op een voorbehouden plaats. Bij drie vestigingen van Heylen zijn telkens een aantal parkeerplaatsen geschilderd in het blauw en voorzien van het Facebook logo.

Facebook-fans kunnen genieten bij Heylen bovendien genieten van bepaalde voordelen, zoals een geschenkje of cadeaubon. Daarvoor moeten ze bijvoorbeeld in de winkel een foto van zichzelf maken met hun favoriete product en deze foto delen op Facebook.

“We geloven sterk in sociale media als marketingkanaal van de toekomst,” zegt Denis Heylen. “We verwijzen op elk ticket en factuur naar de Facebook-fanpagina en de Twitter-account. We merken nu al dat een breed publiek vertrouwd is met deze flexibele manieren van communicatie. Als we dit boeiend en leuk presenteren, is het een sterk wapen.”

Het bedrijf heeft ook een filmpje gemaakt over dit initiatief:

httpv://www.youtube.com/watch?v=kw2EKtdsaKU

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.