Nieuws Limburg Patrick Vos bouwt supermarkten stilaan af

Patrick Vos bouwt supermarkten stilaan af

Patrick Vos bouwt supermarkten stilaan af

Met vroeger 10 Unic-supermarkten was de familie Vos één van de grotere spelers in de Limburgse distributiemarkt. Maar Patrick Vos heeft stilaan de ambitie om verder te groeien laten varen en de keten afgebouwd tot 2 vestigingen. “We hebben ons hele leven hard gewerkt, en nu willen we onze activiteiten beheersbaar houden,” zegt hij.
“Met een Carrefour Market in Landen en één in Alken, hebben we de handen meer dan vol. De ene werd pas volledig gerenoveerd, terwijl de vestiging in Alken sinds 1,5 jaar in een nieuwbouw zit. Op beide locaties hebben we een vast cliënteel, dat we bedienen volgens de regels van de kunst. Ik ben intussen 55 jaar, een mooie leeftijd om te doen waar we goed in zijn en voor het overige nog wat van het leven te genieten…” Het bedrijf haalt een jaarlijkse omzet van zo’n 11 miljoen euro en stelt 26 mensen tewerk.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.