Nieuws Limburg Penxten spant Alkense tienkamper voor zijn kar

Penxten spant Alkense tienkamper voor zijn kar

Penxten spant Alkense tienkamper voor zijn kar

Penxten Transport Solutions uit Alken heeft een sponsorovereenkomst afgesloten met tienkamper Hans Van Alphen, die binnen enkele weken de Belgische hoop op een Olympische medaille moet waarmaken. Het bedrijf van Marc Penxten gaat logistieke steun verlenen aan Van Alphen, die trouwens ook in Alken woont. In ruil mag het transportbedrijf de naam van de atleet gebruiken om zelf wat meer nationale bekendheid te genereren.

Alkenaars Marc Penxten (links) en Hans Van Alphen.

“Hans heeft voor ons het perfecte profiel dat bij onze dienstverlening past,” aldus zaakvoerder Marc Penxten. “Snel, krachtig, ervaren, ambitieus, veelzijdig, flexibel… Net als een tienkamper zijn we trouwens in vele disciplines thuis. En ook wij weten wat het betekent om te presteren onder druk. Vandaar dat hij het ideale uithangbord voor ons bedrijf is.”

Van Alphen is ook blij met de deal: “De weg naar Londen is lang. Om daar te geraken moet ik naast fysieke ook heel wat financiële inspanningen leveren. Zonder de steun van mijn sponsors was dit avontuur niet mogelijk.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.