davy jonckers gitaar (Foto: Boumediene Belbachir)

Personeel zoek je via… een après-ski liedje!

Yontec Industrial Services, het toonaangevende bedrijf in industriële dienstverlening, is naamsponsor geworden van de après-ski party in Sint-Truiden. Het doel is om méér technisch talent aan te trekken. Als stevige ondersteuning van deze employer branding-actie heeft zaakvoerder Davy Jonckers een professioneel après-ski-nummer opgenomen. Kijk en beluister de nieuwe winter-hit hieronder!

Yontec Industrial Services stuurt technisch personeel naar bedrijven om onderhoudswerken uit te voeren. De onderneming is doorheen de jaren gegroeid tot één van de marktleiders in deze sector. Stichter en CEO Davy Jonckers heeft naast de hoofdvestiging in Hasselt, recent nog een tweede filiaal geopend in Mechelen. Om het toenemende orderboek in heel België snel in te vullen, zoekt Yontec permanent naar extra collega's. Vandaar de noodzaak aan straffe employer branding.

Eén van de acties in dat verband is de sponsoring van de Après Ski in Sint-Truiden. Als naampartner van het event (op 28/12 op de Grote Markt) wil Yontec de brug slaan tussen de industrie en de lokale gemeenschap. "Het is bovendien een platform om talent te ontdekken en aan te trekken", stelt Davy Jonckers. "Het biedt ons de een kans om onze passie voor technologie te delen en mensen samen te brengen op een onvergetelijke manier."

Yontec zou Yontec niet zijn als er geen originele en creatieve invulling werd gegeven aan deze sponsoring. Davy Jonckers heeft samen met Erik Goossens (Leopold 3, BOXS) en DJ Maurice (gekend van o.a. Snollebollekes en Immer Hansi) een heuse après ski-hit gemaakt (zie clip hieronder!). Het zal de tent daar in Sint-Truiden op zijn kop zetten… Op 28 december brengen de artiesten trouwens het nummer live op de Grote Markt. Komt dat zien! (lees verder onder de clip)

Trouwens: ook Palmaers Verhuur, de gekende verhuurservice van bouw- en industriële materialen in Bilzen, sponsort het lokale verenigingsleven via après-ski party’s. Deze events vinden plaats in de PappieStube (Putvennestraat 100 in Kiewit) op 23, 26, 30 december en 6 januari. Allen daarheen!