Peumans volgt Liebaert op bij jongeren Voka

Het Netwerk jongeren van Voka – Kamer van Koophandel Limburg wordt 60 jaar. De verjaardag gaat ook gepaard met een voorzitterswissel. Vanaf september mag Ruben Peumans, ceo van ASAP HR Group zich voorzitter noemen van het Netwerk jongeren van Voka Limburg. Hij volgt hiermee Stefan Liebaert, zaakvoerder van Advenioz op, die na 3 jaar zijn voorzitterschap overdraagt.

liebaert peumans60 jaar geleden lanceerde Herman Dessers, toenmalig directeur van de Kamer van Handel en Nijverheid een oproep om de jonge generatie ondernemers aan te zetten een nieuw netwerk op te richten. In 1953 was de jongerenafdeling een feit.

Ruben Peumans: “In het Netwerk jongeren vinden de leden telkens weer een hoop positieve en nuttige inspiratie voor het eigen bedrijf en leggen ze natuurlijk een pak interessante contacten. Ik hoop veel jonge ondernemers en kaderleden te kunnen enthousiasmeren voor de werking van het Netwerk jongeren.”

De stuurgroep voor het volgende werkingsjaar bestaat uit: Ruben Peumans (ASAP HR Group), Jan Jansegers (Graco), Jorg Trippaers (Trippaers Transport), Ellen Mollen (ICASA ICT Solutions), Eef Possemiers (HRM Vision), Jan Gorissen (Palmers & Vanrunxt), Filip Biesmans (Tectum Group), Hans Similon (Mobile Vikings), Karlien De Turck (Kaasbrik) en Lisa Scheymans (Voka – KvK Limburg).