Nieuws Limburg PIM gaat het doen voor POM

PIM gaat het doen voor POM

PIM gaat het doen voor POM

werner bullenPIM, de afkorting van het Lommelse bureau Partners in Marketing, gaat de Provinciale Ontwikkelingsmaatschappij (POM) van West-Vlaanderen ondersteunen. Ondanks de gelijkenis van de namen, vinden beide partijen elkaar dus in de verste uithoeken van het land. “Meer concreet gaan we een strategisch marketingplan opstellen om de West-Vlaamse economie te promoten,” zegt Werner Bullen van PIM (achteraan op de foto). “Buitenlandse investeerders en strategische partners willen we hiermee naar West-Vlaanderen lokken.” Het gaat om een grote opdracht voor PIM. “Inderdaad, want ze behelst zowel een onderzoeksfase, een planningsfase als een implementatiefase.”

PIM is echter ook in eigen gouw actief. Zo werken de Lommelaars momenteel aan het Strategisch Toeristisch Actieplan 2018 van Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.