faling-hamer-1

Plaatser zonnepanelen en tal van andere falingen

Prozon Invest uit Zonhoven is door de rechtbank van Koophandel in Hasselt failliet verklaard. Het gaat om een immobiliënkantoor dat de laatste jaren actief was in het plaatsen van zonnepanelen. Schuldeisers moeten terecht bij curator Geert Pauwels in Hasselt. Dat geldt ook voor de faillissementen van (de allen in Hasselt gelegen) bedrijven: grafisch bureau Axenza, D-Cheques, Gelade-Verlaet-Veralex, reclamebureau Blooom, Kennis en Informatie Extractie Analyse en Vanschel-Achten.

Ook curator Dirk Van Coppenolle uit Zonhoven mag een aantal vorderingen verwachten, met name voor de falingen van: Boogie's Voeding in Sint-Truiden, koerierdienst Limdex in Hasselt, Alta Prof (Houthalen-Helchteren), Telva (ook in Houthalen-Helchteren), ICE Interieur (Beverlo), Daniël Rutten (Hechtel) en Linda Moons (ook in Hechtel).

Ook failliet is de bvba Qin Cycling Team, het bedrijf uit Overpelt van Rudi Donckers dat boven het wielerteam met dezelfde naam stond. Eric Vanderaerden was er in 2010 nog ploegleider van renners als Ben Berden en Jan Kuyckx. Nadien ging de ploeg over in de naam Donckers Koffie-Jelly Belly, met onder meer Wilfried Cretskens.