farmaline webshop

Ponet in pole position voor prestigieuze prijs

Gondola Storecheck Personality Award, naar eigen zeggen de meest prestigieuze prijs in de Belux foodretail en consumptie-industrie, heeft de genomineerden bekendgemaakt voor de onderscheiding Personality of the Year. Daarbij één Limburger: Leen Ponet van het Tongerse Farmaline.

Met deze awards bekroont Gondola de de meest dynamische managers en entrepreneurs in de consumptiesector. Zij hebben het afgelopen jaar uitzonderlijk gepresteerd met hun bedrijf en waren toonaangevend in hun sector. Niet alleen de bedrijfsresultaten en prestaties kwamen in aanmerking om genomineerd te worden, maar wel "een totaliteit van differentiërende parameters". Om maar te zeggen: gene kak.

Wie uiteindelijk op de shortlist staat? Bijna allemaal vertegenwoordigers van grote multinationals zoals Coca-Cola, P&G, Mars, Kellog's, enzovoort. En.... ook één Limburger! In de categorie E-commerce is Leen Ponet genomineerd,
medeoprichter van de Tongerse online apotheek Farmaline. Een topprestatie!

"Deze nominatie is een mooie erkenning voor haar visie, inzet en ambitie als apothekeres en moeder van twee", stelt haar echtgenoot Lode Fasté. "Ze heeft de basis gelegd voor wat Farmaline vandaag de dag is: de grootste online apotheek voor België, die miljoenen Belgen ondersteunt in hun gezondheid."

Ook het grote publiek kan stemmen voor Leen, en wel via deze link. Doen, en dat voor 15 maart!