Nieuws Limburg Prato (ASAP-groep) neemt belang in Thalento

Prato (ASAP-groep) neemt belang in Thalento

Prato (ASAP-groep) neemt belang in Thalento

Het softwarehuis Prato uit Hasselt, onderdeel van de ASAP-hr-dienstengroep, heeft een particpatie genomen in Thalento, het bedrijf van Ben Greeven dat gespecialiseerd is in elektronische modules voor assessments. Door de samenvoeging van de activiteiten ontstaat een grote groep van specialisten in software die specifiek dient voor de hr-markt. Op deze manier ontstaat er een allesomvattend platform dat alle hr-processen binnen een onderneming kan automatiseren en versnellen. Het is de ambitie om in heel Europa deze diensten uit te rollen.

patrick leurs pratoPrato (op de foto: Patrick Leurs), dat gespecialiseerd is in software voor uitzendkantoren en dienstenchequebedrijven, neemt in Thalento de participatie over van LRM. De investeringsmaatschappij verdwijnt zo helemaal uit de branche, want tot 2011 hield LRM ook nog een participatie van 30 procent aan in Prato zelf.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.