Qpark verovert weer een hoofdstad: 14 parkeergarages in Londen

De 14 parkeergarages zijn: Abingdon, Broadley, Chinatown, Church Street, Cramer Street, Harley Street, Knightsbridge, Oxford Street, Park Lane, Pimlico, Queensway, Soho, St John's Wood en Trafalgar.   
Ze moeten plaats bieden aan 4200 wagens.

Q-Park voert een maatschappelijk verantwoord beleid. Naast de investering  van 10 miljoen pond ter ondersteuning van de lokale economie, mobiliteit en kwaliteit, is het beleid gericht op correcte tarieven en zo weinig mogelijk verkeer dat zoekt naar een parkeerplaats, zodat de CO2-uitstoot wordt beperkt. Het beleid omvat tevens duurzame en functionele renovatie en onderhoud van de parkeerfaciliteiten en ondersteuning van Westminster City Council bij zijn geïntegreerde mobiliteitsbeperkende beleid.     

Adam Bidder, algemeen directeur van Q-Park Great Britain: "Wij zijn zeer verheugd dat wij gekozen zijn om als partner met Westminster City Council te mogen samenwerken. We zien ernaar uit het proces af te ronden en voor onze klanten in de parkeerfaciliteiten te gaan investeren. Wij geloven dat een en ander als kader kan dienen voor andere lokale overheden, om hoogkwalitatieve parkeerfaciliteiten aan te bieden, die wij in de toekomst hopen te mogen realiseren"     Ward Vleugels, voorzitter van raad van bestuur van Q-Park NV: "We zijn  erg blij met de opdracht van Westminster City Council om een aantal  hoogwaardige parkeerfaciliteiten in het hart van Londen te realiseren.  Dankzij deze nieuwe samenwerking zal het parkeren door bewoners en  bezoekers als plezieriger worden ervaren, doordat wij hoogkwalitatieve  faciliteiten leveren in een klantgerichte omgeving."

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.