cover 2

Quarantaine-leesvoer: hét nieuwe MIL-magazine!

Nu je toch wat tijd teveel hebt: ons nieuwe Made in Limburg Magazine is klaar. Ja, er staan een aantal artikels in waarin ondernemers refereren naar de coronacrisis, maar ook heel wat totaal andere achtergrondverhalen over Limburgse toppers! Je kunt alles gratis lezen via deze link of via de superhandige Made in Limburg Magazine-app (Appstore). Bladeren naar een specifiek artikel kan via de links in onderstaand overzicht:

- Het artikel over het kasteel van Amaury Verelst voert (redelijk autoritair) de Top 10 van de meest gelezen artikels van de voorbije maand aan.

- Als CEO Binnenstebuiten hadden we een gesprek met Peter Geurden van Different Hotels, allicht één van de zwaarst getroffen ondernemers door de coronacrisis. Maar hij vertelt veel meer dan dat...

- Hoe zou het zijn met... Bart Martens? Sinds de verkoop van zijn bedrijf Etalentis werkte hij 5 jaar op de achtergrond aan diverse projecten. Met een nieuwe start-up mengt hij zich opnieuw in het actieve ondernemersleven.

- Dat John Donders al een paar keer is gevallen en opgestaan, mag je gerust letterlijk nemen. Teveel hooi op zijn ondernemersvork deden zijn gezondheid wankelen. Maar hij is terug, al is het met andere prioriteiten...

- Jelle Wierdsma, zo heet onze New Kid on the Block. Met zijn digital agency Groeimakers wil hij een wereld van verschil maken. Een ambitieuze starter om te volgen!

- Ook voor fotografen van netwerk-events zijn het sombere tijden... We vroegen aan Luc Daelemans, chef fotografie van Het Belang van Limburg, om de tristesse in de winkelstraten in een mooie reportage vast te leggen: Limburg voor de lens!

- The Sky is the Limit is één van de meest bekeken tv-programma's in Vlaanderen. Eén van de opgevoerde figuren is de Limburgse ondernemer en race-piloot Niels Lagrange. Over zijn handel en wandel gaat de rubriek Spraakmakend.

- Jo Mellemans van Het Poetsbureau zorgt voor propere kantoren en woonkamers. Maar hoe proper is zijn eigen bureau? We trokken op onderzoek uit in Den Bureau van de CEO.

- Waar is Patricia Robinne van Idéarte zoal mee bezig na de kantooruren? Waar gaat ze graag eten, hoe ziet haar lievelingsvakantie eruit en met welke auto zou ze graag rondscheuren? Die antwoorden lees je in Out of Office.

- Wist je dat... een olijk Limburgs duo bijna alle merchandising van de Belgische profclubs verzorgt? Topfanz, zoals het bedrijf heet, begon op Stayen en is nu onze Verborgen Parel.

- Hilde Rutten van Berghoff Benelux siert onze rubriek Zij is de baas. Haar man Rabin Houben, ook al 5 jaar actief in het bedrijf, is daar al veel langer van overtuigd...

- Afsluiten gebeurt traditioneel met onze column. Die gaat over, hoe kan het anders, ondernemers in tijden van corona.

Bijzonder veel leesgenot, dat is u gegund!