Nieuws Limburg Reisbureau Allezzi (Tongeren) is niet failliet

Reisbureau Allezzi (Tongeren) is niet failliet

Reisbureau Allezzi (Tongeren) is niet failliet

Volgens de zaakvoerder van het Tongerse reisbureau Allezzi Travel heeft een naamsverwarring voor grote problemen gezorgd. Nu een andere vennootschap met dezelfde naam in dezelfde straat failliet is verklaard, wordt het reiskantoor naar eigen zeggen veelvuldig gecontacteerd door ongeruste klanten en zakenrelaties.

Zoals we dat al sinds de opstart van deze website doen, maken we wekelijks melding van de faillissementen die worden uitgesproken door de rechtbanken in Tongeren en Hasselt. Daarbij stond vorige week ook Blue Sky bvba, een vennootschap in de Stationslaan in Tongeren, die verwant is met (de ook failliet verklaarde) Uitvaarten Horizon en zaakvoerder Danny Reynders.

Probleem is dat enkele huizen verderop een reisbureau onder de handelsnaam Allezzi Travel is gevestigd, dat onder een ander btw-nummer, en dus helemaal los daarvan, ook de naam Blue Sky gebruikt als achterliggende vennootschap. “Wij hadden die naam eerst en hebben in het verleden al heel vaak bij Mr. Reynders aangedrongen om van naam te veranderen, maar zonder gevolg”, zegt Eddie Rouflart, broer van Anita Rouflart, die het reiskantoor runt.

Dat het andere Blue Sky nu failliet is verklaard, zorgt voor grote problemen, zo vertelt Eddie Rouflart. “De banken hebben ons ongerust getelefoneerd, het Garantiefonds Reizen stelde ons lidmaatschap in vraag en een aantal klanten weigerden hun facturen te betalen omdat ze dachten dat wij failliet waren”, aldus nog de broer van Anita.

Bijgevolg wil Allezzi Travel wereldkundig maken dat niet zij, maar een totaal andere firma op de fles is gegaan. Eind goed, al goed… What’s in a name?

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Zonhoven
Zonhoven

BNP stopt smak geld in Konings

BNP Paribas Fortis Private Equity, de investeringspoot van de Franse bank, heeft een minderheidsparticipatie genomen in de Zonhovense drankenproducent Konings.… Lees meer

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.