Nieuws Limburg Rik Leyssen neemt afscheid van zijn garage

Rik Leyssen neemt afscheid van zijn garage

Rik Leyssen neemt afscheid van zijn garage

Na ruim 37 jaar de Opel-concessies in Meeuwen-Gruitrode en Bree te hebben geleid en uitgebreid, hebben Rik en Marleen Leyssen de garagepoort achter zich dicht gedaan. Op 1 januari zijn ze met pensioen gegaan en laten ze de zaak helemaal los. Opel Rik Leyssen is een begrip in de regio. Het bedrijf ging van start in 1977 in Ellikom.

rik leyssenDe zaakvoerder-eigenaar nam in 1992 Opel Leurs in Bree over, en bouwde in die gemeente in 1998 een nieuwe toonzaal. Leyssen haalde de laatste jaren een omzet tussen 17 en 20 miljoen euro, goed voor een tewerkstelling van 32 mensen. In 2010 werd in het zicht van de continuïteit van het bedrijf, een overnamekandidaat gevonden. Opel Rik Leyssen ging toen behoren tot de Groep Bruyninx uit Hasselt. Rik Leyssen en Marleen Gielissen bleven zelf wel nog actief in de onderneming, maar hebben nu dus definitief de moersleutel aan de haak gehangen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.