Certacc kopie

SBB neemt er opnieuw eentje mee

SBB Accountants & Adviseurs, de gekende financiële dienstverlener met één van de hoofdvestigingen in Hasselt, heeft collega Certacc overgenomen. Daarmee verstevigt SBB zijn positie in de nichemarkt van financiële diensten voor de zorgsector.

Professionalisering en schaalvergroting zijn al geruime tijd belangrijke tendensen in de zorgsector. De juiste professionele omkadering en adviesverlening spelen hierbij een belangrijke rol. Het gespecialiseerde accountantskantoor Certacc uit Heverlee, dat vooral woonzorgcentra en instellingen voor jeugdzorg en andersvaliden begeleidt, biedt hierbij de nodige professionele ondersteuning.

“Ook wij bij SBB zetten al meerdere jaren sterk in op adviesverlening in de social profit sector", zegt Bart Nelissen, commercieel directeur van SBB. "Met de overname van Certacc versterken we die positie nog meer."

CEO Raf Dom vult aan: "De samenwerking met Certacc sluit aan bij onze aangepaste overnamestrategie. De komende vier jaar willen we zowel schaalgrootte winnen, als meer manieren aanbieden om onze klanten te ontzorgen. Daarbij is het wel belangrijk dat er een match is met de bedrijven die we overnemen. We kiezen voor kwalitatieve overnames, waarbij we aandacht hebben voor de klant én medewerker.”

De medewerkers van Certacc zullen vanaf 1 januari 2024 deel uitmaken van het team van SBB.