Nieuws Limburg Schoeffaerts wint Gyproc National Trophy

Schoeffaerts wint Gyproc National Trophy

Schoeffaerts wint Gyproc National Trophy

Het is al voor de 6e keer dat Schoeffaerts Afwerking & Interieur uit Diepenbeek de Gyproc National Trophy in ontvangst mocht nemen. “Vakmanschap en kennis zijn de voornaamste criteria om voor deze onderscheiding in aanmerking te komen” weet zaakvoerder Ronny schoefaers.

Met deze Gyproc Belgium National Trophy wil Gyproc zijn waardering uiten voor de creativiteit en het vakmanschap dat afwerkingsbedrijven met hun producten en systemen neerzetten. Voor deze wedstrijd, die om de twee jaar gehouden wordt, kunnen partnerbedrijven (ProTeamers genoemd) zich inschrijven met één of meerdere projecten.

Dit jaar diende Schoeffaerts Afwerking & Interieur 2 projecten in, dit voor de categorieën Residentieel als Bouwpleisters. In beide gevallen leidde dit tot een nominatie, en bij de Bouwpleisters zelfs tot een zilveren plak (zie foto van Ronny Schoeffaerts en zijn echtgenote Eveline Beeken). Gezien de eerste 2 plaatsen recht geven op een Gyproc National Trophy, mag Schoeffaerts al de 6e beker op de schouw zetten. In 2014 en 2016 mocht het Diepenbeekse afwerkingsbedrijf zelfs ons land vertegenwoordigen op de internationale Gobain Gypsum International Trophy.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.