Nieuws Limburg Schreurs verkast naar nieuw pand in Hasselt

Schreurs verkast naar nieuw pand in Hasselt

Schreurs verkast naar nieuw pand in Hasselt

De Commerciale Coiffure & Beauty, beter bekend onder de naam Kappersgroothandel Schreurs, neemt na 50 jaar aan Grote Ring, een nieuwe start op de Genkersteenweg. De derde generatie, vertegenwoordigd door de broers Luc en Philip Schreurs, heeft een nieuw winkelpand ingericht om vakmensen als kappers en schoonheidsspecialisten te bedienen. Ook de vestiging in Maasmechelen gaat weldra verhuizen.

Schreurs bestaat al meer dan 90 jaar, waarvan 50 jaar langs Syntra en de Ethias Arena in Hasselt. Het pand werd overgenomen door Palmaers Vakhandel en doet vandaag dienst als showroom voor professionele reinigingsmachines en industriële benodigdheden.

Philip en Luc Schreurs gingen op zoek naar een andere locatie, die werd gevonden aan de Genkersteenweg in Hasselt. Samen met UHasselt, Comosie en Lex & Turner werd een nieuw concept uitgetekend voor een overzichtelijke, ruime, strakke en gezellige winkel. Zo kunnen kappers er haardrogers en stijltangen uittesten in de demo-ruimte.

Later dit jaar verhuist de winkel van Maasmechelen ook naar een nieuwe toplocatie en wordt deze eveneens in een nieuw jasje gestoken.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Lanaken
Lanaken

Ambiorixprijs is voor… Nelissen!

Nummer 32 in de indrukwekkende lijst van de Ambiorix-prijswinnaars is Nelissen Steenfabrieken. De prestigieuze onderscheiding van VKW-Limburg is een nieuwe… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.