Kim De Roeck, werknemer bij ziekenhuisnetwerk Vitaz en Ruben Smolders van SD Worx. Kim De Roeck, werknemer bij ziekenhuisnetwerk Vitaz en Ruben Smolders van SD Worx.

SD Worx bereikt kaap van 1 miljoen gebruikers van mobiele app

Op 27 juni bereikte Hr-dienstverlener SD Worx de kaap van 1 miljoen actieve mobiele gebruikers op de mysdworx-app voor werknemers. Het HR-platform is via smartphone toegankelijk voor werknemers in België en sinds kort ook in Duitsland, Nederland en de UK.

Kim De Roeck van ziekenhuisnetwerk Vitaz in Beveren is de één miljoenste gebruiker van de mysdworx-app. Het aantal actieve mobiele gebruikers verdubbelde het laatste jaar en dit cijfer zal nog verder toenemen aangezien het grootste sociaal secretariaat in België de app verder uitrolt in Europa.

“Je kan op de app onder andere vlot je salaris, vakantiegeld, eindejaarspremie en fiscale documenten consulteren”, zegt Michael Custers, CMO van SD Worx. “Ook kan je er je vakantie mee aanvragen en laten goedkeuren. Elke maand consulteren ongeveer 500.000 werknemers de app. Het aantal actieve mobiele gebruikers verdubbelde het laatste jaar en dit zal nog verder groeien, want vanaf volgend jaar staan ook Luxemburg, Frankrijk, Noorwegen, Zweden en Finland op de planning.”

Extra gebruiksgemak

SD Worx lanceerde de app in 2018 in België met een beperkt aantal functionaliteiten, maar ondertussen werden deze verder uitgebreid dankzij werkgevers- en werknemersfeedback. “Je kan er berichten in ontvangen van je werkgever, maar evengoed je onkosten indienen en laten goedkeuren”, legt Custers uit. “We blijven verder investeren in de allernieuwste technologie voor de beste gebruikersinterface en ervaring. Momenteel testen 500 gebruikers het nieuwe ontwerp uit. We blijven streven naar extra gebruiksgemak”, zegt hij.