SD Worx investeert 10 miljoen in nieuw kantoor

Het HR advies- en dienstenbedrijf SD Worx gaat ruim 10 miljoen euro investeren in een nieuw kantoor voor zijn Hasseltse vestiging. De groei van SD Worx is de komende jaren goed voor 50 nieuwe banen, een verdubbeling.

De huidige vestiging in Hasselt, waar SD Worx al ruim 30 jaar kantoor houdt, was al geruime tijd te krap. “Bovendien paste het gebouw niet langer in de huisstijl van het HR-bedrijf”, aldus directeur Jürgen Francis. Een nieuwe locatie werd gevonden op het kantorenpark Ilgat, in de buurt van Voka-Limburg. “Dat maakt het mogelijk onze strategische relatie met Voka-Limburg nog verder te vesterken”, zegt Jürgen Francis.

Met het nieuwe gebouw is een investering gemoeid van ruim 10 miljoen euro. Het nieuwe gebouw zal eind 2011 klaar zijn en is meteen groot genoeg om ook de toekomstige groei van SD Worx op te vangen. “De komende drie jaar willen wij het aantal werknemers in Hasselt verdubbelen van 50 tot 100”, legt directeur Yves Vanhees uit.” In het nieuwe gebouw zal plaats zijn voor zo’n 150 medewerkers. “Bovendien past de investering ook in de filosofie van SD Worx om onze diensten dicht bij de klanten te vestigen.” Die klanten zijn niet alleen in Limburg gevestigd, maar ook in een deel van Brabant en in de Kempen.

Lees vandaag meer in Het Belang van Limburg