Nieuws Limburg Sofia brengt vrouwelijke ondernemers samen

Sofia brengt vrouwelijke ondernemers samen

Sofia brengt vrouwelijke ondernemers samen

Sofia, een netwerk voor vrouwelijke ondernemers en leidinggevenden, start met een nieuwe cyclus van vormingsactiviteiten. In groepjes van 15 tot 20 dames wordt maandelijks vergaderd over diverse topics. De samenkomsten worden geleid door mentoren, dames met veel ervaring in ondernemerschap of management. Twee keer per jaar wordt er bovendien een netwerkevent of bedrijfsbezoek georganiseerd met alle regionale Sofia-groepen.

Nicole CuyversTal van prominente dames uit het Limburgse zakenleven zijn actieve deelnemers aan Sofia. Zoals Nicole Cuyvers (Vandereyt Bouw en Renovatie), die als mentor optreedt. “De afwisseling tussen opleiding en netwerken binnen Sofia is echt een meerwaarde,” vindt Nicole. “De dames nemen concrete en praktische tips mee die nuttig zijn zowel in de bedrijfsvoering als privé.”

Om het nieuwe werkingsjaar af te trappen, en nieuwe geïnteresseerden wegwijs te maken in het Sofia-netwerk, wordt op 26 augustus een netwerkevent georganiseerd in de abdij van Herkenrode. Inschrijven kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.