flixbus-300×225

Staf Cars start met lijndienst tussen 10 steden

Staf Cars uit Lommel, het bedrijf van Paul Cremers, gaat in opdracht van FlixBus dagelijkse busverbindingen tussen 10 Belgische steden aanbieden. Zo zal je vanuit Hasselt naar Oostende, Gent of Brugge kunnen reizen voor 5,99 euro.

FlixBus biedt al 3 jaar internationale verbindingen van en naar België aan. Eind april wordt - als eerste privé-vervoerder in ons land- nu ook gestart met binnenlandse ritten. In eerste instantie worden er 10 steden dagelijks verbonden, waaronder Brussel, Antwerpen, Luik en... Hasselt. De beslissing komt er na de succesvolle evaluatie van een proefproject, waarbij dagelijks bussen tussen Antwerpen en Brussel reden.

Naast deze nieuwigheden, wordt ook het buitenlandse aanbod van FlixBus België uitgebreid met extra bestemmingen en ritten naar Frankrijk, Duitsland en Zwitserland.

De exploitant van FlixBus in België is Staf Cars uit Lommel. Het bedrijf van Paul Cremers groeit snel, onder meer door het succes van FlixBus. Zo kwamen er in 2017 maar liefst 37 nieuwe jobs bij en zal ook in 2018 de werkgelegenheid blijven toenemen.