Staples levert ziekenhuis en andere zorginstellingen 170 asbakken en vele andere kantoorartikelen

Staples levert ziekenhuis en andere zorginstellingen 170 asbakken en vele andere kantoorartikelen

Het megabedrijf Staples (met meerdere vestigingen in Limburg) heeft een grote opdracht binnengesleept voor kantoorartikelen voor het AZM-ziekenhuis in Maastricht en enkele andere zorginstellingen. Opvallend, de zorgverleners kopen ook 170 asbakken...
Hieronder de tekst van het artikel over de aanbesteding:
Zorginstellingen zoeken enorme hoeveelheid kantoormaterialen, waarde bijna € 1 mln (via aanbesteding)
Het Academisch Ziekenhuis in Maastricht en aanverwante instellingen zoeken een enorm aantal kantoorartikelen. Bedrijven kunnen inschrijven voor de order van vele tienduizenden artikelen. De waarde is grofweg € 850.000.
 
Het gaat om een lijst van bijna 500 verschillende materialen, variërend van 50 hoofdtelefoons (van het merk Philips) tot 685 rollen correctietape. En van batterijen (750, waaronder oplaadbare) tot nietmachines (152 stuks, kleur grijs). 
Ook Hoppe koekjes, theezakjes (rooibos) in grote aantallen worden gevraagd. Net zoals de in Limburg geproduceerde Jalema-clips (18 nodig). Opvallend, de zorginstellingen zoeken ook nog 170 asbakken. 
Het is mogelijk voor bedrijven om samen te werken bij de aanbesteding. 
Het gaat om een aanbesteding van de volgende instellingen academisch ziekenhuis Maastricht, Universiteit Maastricht, Orbis Medisch en Zorgconcern, Atrium Medisch Centrum Parkstad, MeanderGroep Zuid-Limburg, Adelante, Mondriaan en Sevagram. 
 

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.