Nieuws Limburg Start Academy onder indruk van tandparels

Start Academy onder indruk van tandparels

Start Academy onder indruk van tandparels

In plaats van tandpasta in een tube te gebruiken, wil Stiene Rutten een parel ontwikkelen die een dosis tandpasta bevat en meteen in de mond smelt. De studente aan de UHasselt (2e Bachelor Handelswetenschappen) heeft rond het idee een sterk businessplan uitgewerkt. Daarmee heeft ze deelgenomen aan de wedstrijd Start Academy, die woensdagavond met een grootse slotshow in Brussel werd afgerond.

Na maar liefst 4 voorrondes, overal in Vlaanderen gehouden, werden er uiteindelijk 6 finalisten naar Brussel geroepen voor een finale pitch. Daarbij was Stiene Rutten (tweede van rechts, op de foto met Wouter Torfs) de enige Limburgse overblijver. Na een erg sterke presentatie werd ze uitgeroepen tot Meest Gedreven Ondernemer, maar moest ze voor de hoofdprijs uiteindelijk slechts één medekandidaat laten voorgaan. Met een verdienstelijke tweede plaats wist ze heel wat professionals te imponeren. Ze krijgt als runner-up een aardige geldsom, een aantal uren gratis consultancy van topexperts, een interview in Guido Magazine en nog een aantal gadgets.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.