Nieuws Limburg Tal van toppers schrijven rode cijfers

Tal van toppers schrijven rode cijfers

Tal van toppers schrijven rode cijfers

Toch opvallend in de analyse van de cijfergegevens in de VKW Top 500: heel wat bekende bedrijven die voor het eerst in de laatste 9 jaar (zover konden we in de jaarrekeningen kijken), een verlies hebben geboekt. Het zijn niet van de minsten… Het gaat onder meer om Protec, BKM, Pami, TCS, Grizaco, Q-Bakeries, Vaessen Industries, Raedschelders, Bouts, Autogarden en Z-Project Staffing.

omhoog omlaagUiteraard is er voor elk van hen een verklaring te vinden voor de rode cijfers. Hopelijk gaat het dan ook om een éénmalig dipje, te wijten aan uitzonderlijke omstandigheden. Maar toch vallen zo’n signalen niet te negeren als ze van de ‘grote jongens’ komen en nemen we best aan dat er nog veel water door de zee moet vloeien vooraleer we opnieuw kunnen spreken van een conjunctuur die aantrekt.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.