Nieuws Limburg The Safe Group waakt nu ook over uw ICT

The Safe Group waakt nu ook over uw ICT

The Safe Group waakt nu ook over uw ICT

Dat  het straffe team van The Safe Group geen technische uitdaging uit de weg gaat, mocht Studio 100 laatst nog ervaren toen ze een oplossing zochten voor het draadloze netwerk van de succesvolle musical 40-45. Nu staan ze klaar om ook KMO’s met hun ICT-uitdagingen te helpen.

“Ook voor deze bedrijven vormt het netwerk de basis van al hun activiteiten. Denk aan telefonie, WiFi, internetconnectiviteit, e-mail … Wij zorgen voor de sterkste basis mogelijk,” aldus Ilja Theuwissen, oprichter en CEO van The Safe Group.

KMO’s houden van proactieve aanpak

Voor en na-foto van een datarack dat The Safe Group “opgeruimd” heeft.

The Safe Group schrijft aan hun ICT-verhaal volgens hetzelfde scenario zoals ze dat doen met hun beveiligingsoplossingen. “We zijn gestart bij de festivals en die aanpak wordt gesmaakt door KMO’s,” vertelt Managing Partner Pieter Jouck.

Jouck licht hun aanpak toe:  “Onze manier van werken bestaat uit een proactieve opvolging, vlotte bereikbaarheid en goede ondersteuning bij problemen. Ons team heeft kennis van zaken, denkt mee en zoekt steeds naar de beste oplossing die mogelijk is. En dat binnen de afgesproken deadlines. Het is net die enorm efficiënte aanpak die wij bieden waar KMO’s nood aan hebben.”

Een straalverbinding die The Safe Group installeerde. Hiermee is het mogelijk om data over ettelijke kilometers draadloos door te sturen.

Vlotte bereikbaarheid en ondersteuning
Het bedrijf slaagt er in de focus ook op KMO’s te leggen. Zo is de Hasseltse Gynaecologenraadpleging al een tevreden klant. Guy Orye, diensthoofd Gynaecologie, getuigt: “The Safe Group heeft onze ICT-omgeving en telefonie op korte tijd overgenomen en maximaal geoptimaliseerd. Hun vlotte bereikbaarheid en ondersteuning zijn belangrijk voor de continuïteit van onze praktijk. Zij begrijpen onze noden en doen er alles aan om ons proactief en efficiënt vooruit te helpen”, is Guy Orye duidelijk.

ICT-ingrediënten

De Gynaecologenraadpleging koos ervoor om haar volledige ICT uit te besteden aan The Safe Group, maar de ICT-ingrediënten zijn ook apart te verkrijgen: WiFi; telefonie; netwerkbeheer; digital signage; software development en application hosting. The Safe Group ontzorgt op elk gebied.

Indien u ook wil gaan voor een zorgeloos ICT-beheer, surf dan eens naar www.thesafegroup.com en ontdek wat mogelijk is voor uw KMO.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.