TT lifestyle programma

Torfs schokt dieetwereld met nieuwe doos

De Limburgse ondernemer Tim Torfs, gekend van zijn afslankinstituten overal ten velde, heeft een nieuw dieetprogramma ontwikkeld waarmee hij naar eigen zeggen "een schok door de dieetwereld" veroorzaakt.

"Het is nu al 16 jaar geleden dat we gestart zijn met het opzetten van dieetprogramma's", aldus de Beringse ondernemer. "Intussen hebben we werkelijk al duizenden mensen kunnen helpen om hun streefgewicht te bereiken. We weten dus goed waar we mee bezig zijn. En toch denken we voortdurend na over nieuwe en andere vormen om tot gewichtsverlies te komen. Zo hebben we nu een box ontwikkeld, die het vlaggenschip van onze dieetformules moet worden."

Het nieuwe dieetpakket werd simpelweg het 'Tim Torfs Lifestyle Programma' gedoopt. "Het gaat om een all-in pakket dat niet alleen een persoonlijke transformatie garandeert door het gewicht te verminderen, maar ook gezondheid en welzijn naar een hoger niveau tilt", aldus een enthousiaste Torfs. "Meer concreet hebben we een reeks van verbeterde en exclusieve recepten samengesteld die nauwgezet inspelen op de voedingssupplementen in de box. Het laat toe dat klanten gezond kunnen afvallen zonder een hongergevoel. Ze dienen gewoon 6 keer per dag gevarieerd te eten volgens het meegeleverde plan. Als je het mij vraagt, is dit véél gezonder dan bijvoorbeeld zelf spuitjes zetten om van de overtollige kilo's af te geraken..."

Tim Torfs raadt overigens aan om het programma te volgen onder persoonlijke begeleiding van een coach. "Of het nu face-to-face is, dan wel telefonisch, via mail of Skype: het advies helpt enorm, al was het maar om de motivatie scherp te houden", besluit de ondernemer.