Nieuws Limburg Trilco (Echo Group) en Kasteel Rullingen failliet

Trilco (Echo Group) en Kasteel Rullingen failliet

Trilco (Echo Group) en Kasteel Rullingen failliet

Trilco nv, het bedrijf uit de Echo Group uit Hemiksem, maar met maatschappelijke zetel in Houthalen-Helchteren, is donderdag door de rechtbank van Hasselt failliet verklaard. De intentie tot sluiting was al in september vorig jaar aangekondigd. Er werkten op dat moment nog 54 mensen.

Verder heeft de collega in Tongeren het faillissement uitgesproken voor Leon van den Broek, de uitbater van het Kasteel van Rullingen. Dat betekent dat de nv Le Chateau van ondernemer Ghislain Lenaers op zoek moet naar een nieuwe exploitant, aangezien Lenaers de concessie had gekregen van de eigenaar van het kasteel, de Provincie Limburg.

Werden ook nog failliet verklaard: Ella+ (Zonhoven), NB Construct (Kuringen), Squareground (Neerpelt), La Casa Fabiola (Hechtel-Eksel), Quality Industrial Painting (Hasselt), ITQ Group (ook in Hasselt) en Tania Andriessens (Tessenderlo). De curator voor al deze falingen is Patrick Bussers uit Diepenbeek.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.