TTL neemt DAF-concessie Leuven over

Truck Trading Limburg uit Houthalen-Helchteren wordt vanaf 1 januari 2011 de nieuwe eigenaar van de DAF-concessie Walton in Leuven. Garage Walton is al sinds 1956 concessiehouder van DAF en werd door de voortdurende overnames en fusies in de sector een steeds kleinere speler op de markt. Na het overlijden van zaakvoerder Richard Keustermans ging de familie Keustermans op zoek naar samenwerking met een grotere groep om de DAF-concessie de nodige slagkracht te bezorgen.

Het is in die optiek dat de eerste gesprekken met TTL (Truck Trading Limburg) plaatsvonden, die uiteindelijk uitmondden in de fusie van de DAF-concessie vanaf 1 januari. “Uiteraard willen wij synergieën zoeken, nauwer samenwerken en sterker voor de dag komen in het gebied tussen Leuven en Limburg," zegt Peter Van den Heurck, algemeen directeur van TTL.

De naam van het bedrijf wordt vanaf de jaarwisseling omgedoopt in Truck Trading Walton. Met nu 5 vestigingen in portefeuille, heeft de Truck Trading-groep zowat 25% van de nationale DAF-verkoop in handen.