Nieuws Limburg Vangeneugden bouwt dierenwinkel in Houthalen

Vangeneugden bouwt dierenwinkel in Houthalen

Vangeneugden bouwt dierenwinkel in Houthalen

Over 2 maanden opent in Houthalen een gloednieuwe speciaalzaak met voeding en alle benodigdheden voor dieren. De familie Vangeneneugden investeert daarvoor meer dan een half miljoen euro in een pand van 750 m2. “Vorig jaar hebben we onze gebouwen verkocht aan Hubo,” zegt zaakvoerder Roger Vangeneugden, wiens broer en zus in dezelfde gemeente een bekende meubelzaak uitbaten. “Vandaar dat we een nieuwe locatie moesten bouwen, meer dan dubbel zo groot als de vorige (foto). We hebben ineens ook het assortiment aangepast. Want waar we vroeger ook een tuincentrum waren, spitsen we ons nu volledig toe op alles voor (huis)dieren.”

De zaakvoerder zal zelf de opstart van de nieuwe speciaalzaak in goede banen leiden en vervolgens de operationele verantwoordelijkheid overdragen aan zijn dochter.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.