Vanuit champignonkelder naar grafitti en glasrenovatie ('Prins' Kremers ook actief aan andere kant van de wereld)

Gratch International is bekend als specialist in het verwijderen van graffiti op gebouwen, bruggen en noem maar op. Directeur-eigenaar Jean-Paul Kremers gokt tegenwoordig op meer paarden, en op meer landen, om daarmee bedrijfsrisico’s zoveel mogelijk te beperken.

“Gaat het in een lang slecht, dan kunnen we uitwijken naar elders. Zo zijn we tegenwoordig actief in Nieuw-Zeeland, de Verenigde Arabische Emiraten, Dubai en Zuid-Amerika.”

Onderdeel van het  in Panningen gevestigde bedrijf is Glass Renu, een glasrenovatiesysteem. De renovatieproducten vallen onder de merknaam Renovio. Nieuw is Mighty Brighty, een projectieverf .
Door de marktverbreding hoopt Kremers dit jaar op een omzetverdubbeling. “Dat betekent een omzet van meer dan een miljoen euro.”

Kremers begon elf jaar geleden zijn eigen bedrijf in  een champignonkelder. Sinds twee jaar is hij gevestigd in een nieuwe bedrijfspand aan de Kennedylaan in Panningen. “Een nieuw pand is belangrijk voor de uitstraling. Sinds we hier zitten hebben we grote sprongen gemaakt.”
 

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.