Nieuws Limburg Venlo in de race voor mega-opslag aanstekers

Venlo in de race voor mega-opslag aanstekers

Venlo in de race voor mega-opslag aanstekers

Het logistiek bedrijf Ziegler in Venlo maakt kans op een mega-opslag van aanstekers en aanstekervullingen. Het gaat om 40 ton. Het bedrijf heeft inmiddels de vergunning van de gemeente voor de gevaarlijke stoffen binnen.

Ziegler heeft van een klant de vraag gekregen voor de bijzondere opslag. De hoeveelheid van 40 ton is voor zover bekend een van de grootste in Nederland. Naast de benodigde milieuvergunning moet het bedrijf de hal extra brandveilig maken. Onder meer met een speciale tussenwand. Dat vergt een investering van enkele tienduizenden euro. 
Overigens is de opdracht nog niet zeker. Ziegler heeft de benodigde randvoorwaarden inmiddels gereed, zoals de vergunning. De klant zal later dit jaar definitief reageren. 

Ziegler telt 40 tot 45 personeelsleden in Venlo. De Venlose vestiging is onderdeel van Ziegler Venlo dat weer onderdeel is van de Ziegler Group met het hoofdkantoor in Brussel. 

Bij de onderneming werken 3700 mensen, er zijn 180 vestigingen en bijna een miljoen vierkante meter opslag- en verwerkingsruimte. De omzet bedroeg in 2009 ruim € 1,2 mrd. 

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.