Nieuws Limburg Verhuis en naamswijziging voor Xplicit

Verhuis en naamswijziging voor Xplicit

Verhuis en naamswijziging voor Xplicit

Xplicit, het Hasseltse communicatiebureau, heeft andere oorden opgezocht. Zo’n 5 jaar na de lanceringen hebben Maarten Princen en Jan Martens hun team verhuisd naar een nieuw pand op de Sint-Truidersteenweg, ook in Hasselt. “We hebben bewust gekozen voor een comfortabel woonhuis dat een huiselijke sfeer uitademt,” vertelt Jan Martens. “Een gezellig gastensalon met open haard is daar een voorbeeld van. Op die manier vertellen we dat een persoonlijke aanpak en direct contact belangrijk zijn voor ons.”

Expliciet salonXplicit neemt de gelegenheid te baat om een naamswijziging door te voeren. “Door ons jeugdig enthousiasme kozen we destijds de opvallende naam: Xplicit. Bij de schrijfwijze en de hierbij horende praktische nadelen hadden we echter niet stilgestaan,” lacht medezaakvoerder Maarten Princen. “Vandaar dat we nu door het leven gaan als Expliciet. Een naam die vooral duidelijkheid schept en meteen omschrijft waar we voor staan: expliciete communicatie en dito aanpak.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.