Nieuws Limburg Véronique Thoelen baas van Bose

Véronique Thoelen baas van Bose

Véronique Thoelen baas van Bose

Het Europese distributiecentrum van audio-apparatuurfabrikant Bose in Tongeren heeft Véronique Thoelen aangesteld als nieuwe gedelegeerd bestuurder. Ze volgt daarmee Luc Desmedt op, die een nieuwe job heeft aanvaard binnen de Europese directie van Bose.

Véronique Thoelen studeerde TEW aan de KULeuven en was eerder aan de slag als senior auditor bij Coopers & Lybrand. Van daar stapte ze over naar Bose, waar ze nu 15 jaar actief is en telkens een stapje hoger opklom. Ze is getrouwd en woont in Alken.

Bose nv in Tongeren stelt zowat 135 mensen tewerk en haalt een omzet van 34,4 miljoen euro. Het volgende boekjaar sluit binnenkort af op 31/3. Naast het Europese distributiecentrum van de hoogwaardige luidsprekers, ressorteert ook de Belgische verkooporganisatie onder deze vestiging.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.