Hans Mangelschots – 28 augustus 2018

Vers bloed voor koepel Limburgse hr-sector

Na bijna twee jaar verlaat Jochen Bessemans de vzw HR Tech Valley, een community die (vanuit de Corda Campus) technologiebedrijven uit de hr-sector samenbrengt. Hij gaat zelf een nieuw consultancy-bedrijf opstarten. Als vervanger werd Hans Mangelschots aangetrokken.

HR Tech Valley werd destijds opgericht door Joris Peumans (Prato) en Ben Greeven (Thalento). Ze hebben een community gecreëerd van ondernemingen die met technologische innovaties de hr-sector faciliteren. Denk aan digitale assessments, video-sollicitaties, gezichtsherkenning, enzovoort. De oprichters willen het netwerk nu vernieuwen, waarbij de nadruk nog meer komt te liggen op het bieden van toegevoegde waarde voor de 50 leden-bedrijven.

Het nieuwe hoofdstuk zal worden aangevat zonder Jochen Bessemans, die de afgelopen 2 jaar als Community Manager aan de kar trok van HR Tech Valley. “Onlangs kreeg ik onverwacht een voorstel om mee een nieuw consultancybedrijf op te starten", zegt hij. "Dit voorstel sloot zo nauw aan bij enkele ideeën waar ik voor HR Tech Valley rond werkte en die me na aan het hart liggen, dat ik besloten heb om de draad hiervan terug op te pikken en HR Tech Valley te verlaten op 30 september 2018.”

Met Hans Mangelschots (foto) werd al een vervanger aangetrokken, zodat de continuïteit verzekerd is. De nieuwkomer komt niet onbeslagen op het ijs. Hij was mede-oprichter van een hr-techbedrijf en kent vanuit die hoek de vzw al een hele tijd. Mangelschots start op 24 september aan zijn opdracht.