Nieuws Limburg Verse Made in Limburg-lekkernijen overal beschikbaar

Verse Made in Limburg-lekkernijen overal beschikbaar

Verse Made in Limburg-lekkernijen overal beschikbaar

Goed nieuws voor horecazaken, toeristen en Limburgse fijnproevers die niet de hele provincie willen afdweilen om lekkere streekproducten te ontdekken. Op initiatief van het provinciebestuur werd een distributiesysteem opgezet om tientallen authentieke kazen, wijnen, vleeswaren, fruitbereidingen en andere Made in Limburg-lekkernijen in alle uithoeken van de gouw beschikbaar te maken. Van Meeuwen-Gruitrode tot Borgloon zijn er 9 winkelpunten die het hele assortiment aanbieden. Op deze plaatsen kunnen ook de internetbestellingen via www.puurlimburg.be worden afgehaald. Het dagcentrum De Wroeter in Kortessem staat in voor de verdeling, onder meer dankzij middelen uit een subsidieproject (Interreg).

Wie hier zijn lekkernijen gaat afhalen vertoeft in goed gezelschap. Want bijvoorbeeld de toprestaurants Vous lé Vous (Wimmertingen), JER (Hasselt) en de ‘sterrenzaken’ De Slagmolen in Opglabbeek en Magis in Tongeren maken voortdurend gebruik van deze Limburgse hoeve- en streekproducten.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.