kopie-kim.84a8c053

Vertrouwenspersoon van adverteerders overleden

In Viversel is zaterdag Kim Rayen overleden. Hij was jarenlang de salesmanager bij TV Limburg en had vanuit die functie een erg breed netwerk in de Limburgse bedrijfswereld. Kim was een innemende persoonlijkheid die overal graag was gezien. Een groot verlies.

Kim Rayen was een op en top professional die een hele carrière lang instond voor de commerciële belangen van tv-zenders als TV Limburg. Aanvankelijk in opdracht van productiehuis Havana, daarna voor De Buren en reclameregie Ads & Data. Hij was voornamelijk actief in Belgisch Limburg en bracht ook enkele jaren door aan de Nederlandse zijde van de grens.

Kim Rayen was een erg joviale kerel die bijzonder goed met mensen overweg kon. Altijd goedlachs, punctueel en servicegericht. Hij wist zijn verhaal met veel overtuiging te brengen en zorgde met goed uitgewerkte voorstellen dat zowel zijn klanten als zijn werkgever telkens als winnaars uit de bus kwamen. Hij beheerste de kunst van geven en nemen: door zijn warme persoonlijkheid had hij een hoge gunfactor en kon hij steeds mooie resultaten voorleggen. Zijn grote empathie en sociale vaardigheden maakten dat veel van zijn zakenrelaties uitgroeiden tot hechte vriendschappen op lange termijn.

Een op het eerste zicht banaal onderzoek naar 'ik voel me niet goed' bracht vorig jaar een agressieve vorm van kanker aan het licht. Hij vocht hard tegen de ziekte, en leek enkele maanden geleden nog aan de betere hand. Maar afgelopen zaterdag verloor hij de ongelijke strijd. Hij was amper 48 jaar.

Kim zal door vele collega's, vrienden en zakenrelaties enorm gemist worden. Onze warme blijk van medeleven gaat uit naar zijn echtgenote en twee kinderen. De laatste mogelijkheid tot begroeting is voorzien op vrijdag om 18u30 in aula De Heyde in Zelem (Halen). Online condoleren kan via deze link.