V&H kopie

V&H is nieuwe dochter van Vandebos

V&H Afwerking, een dynamisch Limburgs afwerkingsbedrijf, behoort voortaan tot Vandebos Groep in Alken. Dieter Heleven en Renaat Vaesen van V&H maken mee de overstap naar het bedrijf van Krijn Henrotte en Staf Jacobs.

“Door de participatie in V&H Afwerking kan Vandebos Groep enerzijds zijn voortdurende groei stimuleren en anderzijds (én vooral) een verbeterde service en meer bouwdisciplines aanbieden aan onze klanten”, stellen Staf Jacobs en Krijn Henrotte, bestuurders van Vandebos Groep. “V&H Afwerking werkt deels voor de andere bedrijven in onze groep, zoals Vandebos Bouw, V&B Dakwerken en V&V Infra, maar uiteraard ook voor externe klanten en aannemers.”

De beslissing tot samenwerking is grotendeels gebaseerd op gedeelde kernwaarden. "Een puzzel die perfect in elkaar past", zegt Dieter Heleven, bestuurder en mede-eigenaar van V&H Afwerking, met meer dan 20 jaar ervaring in de wereld van gipskartonwerken. "We kunnen nu zowel voor Vandebos Groep projecten in gipskartonwerken, droogbouwwanden en systeemplafonds realiseren, als onze marktpositie en expertise uitbreiden naar andere aannemers, projectontwikkelaars en bouwheren."

Renaat Vaesen, eveneens bestuurder en mede-eigenaar van V&H Afwerking, vult aan: "Om al deze opdrachten met de nodige kwaliteitszorg aan te pakken, hebben we onmiddellijk een 10-tal eigen, ervaren medewerkers in dienst genomen, aangevuld met vaste medewerkers in onderaanneming. Dat laat ons toe om op zeer korte termijn grote volumes te realiseren, zonder afbreuk te doen aan de kwaliteit van de afwerking."

De nieuwe kantoren van V&H Afwerking zijn gevestigd in Alken. Hun werkgebied omvat voornamelijk Limburg, Vlaams-Brabant en de Kempen, waar zij zich richten op middelgrote en grote projecten.