Team Foto Bofimac

Volgende generatie doet intrede bij Bofimac

Michael en Dorien, zoon en dochter van Marcel Tschoschia Marcel en Chantal Claesen, doen officieel hun intrede in het Hasseltse boekhoudkantoor Bofimac. "Ze brengen frisse energie en nieuwe perspectieven met zich mee. We zijn ervan overtuigd dat ze ons naar nieuwe hoogten zullen leiden", aldus de oprichters.

Marcel Tschoschia en Chantal Claesen hebben in één generatie het bedrijf Bofimac op de kaart gezet. Onder hun leiderschap wist het kantoor een sterke reputatie op te bouwen. "We zijn hen daar diep dankbaar voor", aldus Michael en Dorien, de tweede generatie die aan het roer komt.

Nu is het echter tijd voor een nieuw hoofdstuk in de geschiedenis van Bofimac. "We zijn verheugd om aan te kondigen dat Michael en Dorien verder onze zijde zullen staan", stellen Marcel en Chantal. "Onze opvolgers zijn gelukkig geen onbekenden binnen ons bedrijf. Ze hebben al gewerkt aan het opbouwen van hun expertise en aan de creatie van begrip bij onze klanten, kortom, aan onze waarden en onze bedrijfscultuur."