JCr-190419-Cosmo Camp02_edited-1

Vossius bouwt restaurant om tot kampplaats

Het pand van het voormalige restaurant Place Verte op de Groenmarkt in Sint-Truiden, is helemaal omgebouwd tot een vernieuwend horecaconcept. Ondernemer Pascal Vossius heeft het decor veranderd in een soort lodge, waarin groepen het ‘kamp-gevoel’ tot leven brengen. Met een pintje in de hand keuvelen rond het haardvuur, terwijl buiten de barbecue staat te smeulen…

Camp Cosmo, zo heet de zaak, die gelegen is naast het Cosmocafé (ook van Vossius). De tijdelijke zomerclub kan door groepen en bedrijven worden gehuurd voor een gezellige avond aan het vuur, met outdoor cooking en sfeervolle livemuziek. De hele inrichting baadt in de sfeer van zwoele zomeravonden in een natuurlijke omgeving, afgewerkt met hout en groen.

Initiatiefnemer Pascal Vossius: “Camp Cosmo zet in op een trend die aan de behoefte van mensen tegemoetkomt om samen fijne momenten door te brengen: eenvoudig, maar warm en betekenisvol.” Er kunnen groepen terecht tussen 20 en 50 mensen, die kunnen kiezen uit diverse formules van catering en entertainment. Er kan zelfs overnacht worden in de natuur. Daarvoor werkt Vossius samen met glampinghaspengouw.be.

JCr