Nieuws Limburg Vrij podium kan starters flinke stuiver opleveren

Vrij podium kan starters flinke stuiver opleveren

Vrij podium kan starters flinke stuiver opleveren

Een goed idee om een nieuwe onderneming te starten? Wie het op 500 seconden uit de doeken kan doen en hiermee de vakjury overtuigt, kan er een cheque van 2500 euro aan overhouden. Dat is niet het concept van het tv-programma Topstarter, maar wel van Stand-Up Start-Up, waarmee de Hasseltse vzw CreativeClass van start gaat op 5 maart.

nick decrock 2“We willen focussen op de evolutie van een idee tot een levensvatbaar ondernemingsproject,” zegt Nick Decrock, voorzitter van de vzw. “Al te vaak hebben mensen schitterende bedrijfsideeën, maar ontbreken ze het netwerk, de knowhow en het eerste microkapitaal om hun idee verder uit te werken. Daarom bieden we nu een antwoord op de vaak unieke ondernemingsopportuniteiten die in onze regio verloren gaan. Zeker in deze economisch onzekere tijden heeft Limburg nood aan initiatieven die ondernemen aanmoedigen.”

Meer info en inschrijven kan via deze link.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.