Nieuws Limburg Webwinkel opent nieuw magazijn in Opglabbeek

Webwinkel opent nieuw magazijn in Opglabbeek

Webwinkel opent nieuw magazijn in Opglabbeek

Blabloom, een webshop én fysieke winkel met ecologische babyproducten, breidt fors uit. Om die verdere groei mogelijk te maken werd in Opglabbeek een nieuw magazijn ingericht. “Van daar uit zullen de spullen worden verzonden die via de webwinkel besteld worden”, zeggen Jente Kasprowski, Kim Smeets en Annelies Vanvinckenroye. De fysieke winkel blijft op de huidige locatie in Houthalen-Oost.

blabloomDe webshop Blabloom.com is 2,5 jaar na de start een uit de kluiten gewassen kmo geworden. Dit jaar mocht het bedrijf meer dan 15.000 pakketjes naar klanten in België en Nederland verzenden. Door die enorme toename werd de oorspronkelijke locatie in Houthalen te klein voor de opslag en distributie van goederen. Vandaar de nieuwe vestiging in Opglabbeek. “We zijn nu helemaal klaar om onze groeispurt in 2017 onverminderd voort te zetten”, aldus de drijvende krachten achter Blabloom.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.