Nieuws Limburg Welke Limburgse handelaars zijn klantvriendelijkste?

Welke Limburgse handelaars zijn klantvriendelijkste?

Welke Limburgse handelaars zijn klantvriendelijkste?

hospitality awardsDe meest klantvriendelijke optiekzaak van Vlaanderen is De Brilstudio en bijhuis De BrilBoutique van Gythe Grosemans en Koen Croons in Diepenbeek en Kermt. Tot die bevinding komt de jury van de Hospitality Awards 2014.

Het klantvriendelijkste in de categorie voor wellnesscentra en schoonheidssalons, is Aquamarijn in Lanaken, een onderdeel van Hostellerie La Butte aux Bois (Micha Soors). Tweede in die categorie werd Institute Hasselt (Daphne Gijsen). Verder was er nog een derde plaats voor De Echte Bakker in Genk (Lindsey Bleukx) in de categorie voor bakkerijen.

Maar dan hield het op met de Limburgse winnaars. Zo was er in alle categorieën voor horecazaken geen enkele top 3-plaats… Al heeft dat allicht te maken met het beperkte aantal inschrijvingen vanuit deze regio.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.