Nieuws Limburg Went neemt collega onder zijn Vleugels

Went neemt collega onder zijn Vleugels

Went neemt collega onder zijn Vleugels

Boekhoudkantoor Went uit Hasselt en Studiecentrum voor Fiscaliteit en Boekhouding uit Kermt bundelen vanaf 1 januari 2017 hun krachten. Boox is de naam van de fusiegroep, die in totaal 25 medewerkers zal tellen.

De uitbreiding van expertise en het inzetten op digitaliseren zijn de 2 voornaamste redenen die vennoot Gert Engelen aanhaalt voor de fusie. “Onze klanten krijgen nu allemaal een team toegewezen, met een business booster, boekhouder, accountant en een fiscalist. Kwestie van alles nog beter op te volgen.”

Project-Singelbeek-300x179-1De medewerkers van Boox worden gecentraliseerd in het kantoor van Went aan de Gouverneur Roppesingel. “Maar de vestiging in Kermt blijft wel open voor afspraken en bijzondere doeleinden, zoals infoavonden”, zegt vennoot Rudi Vleugels.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.