jci nominees

Wie is uw favoriet voor Jonge Ondernemer van het Jaar?

Marjolein Nijs (Gervi), Sam Chartouni (Aerobel), Tom Hoogmartens (Hoogmartens) of Vincent Beckers (iinno): wie wordt de Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar? Dat maakt JCI Limburg bekend op 28 maart bij C-Mine in Genk... Eén van hen gaat bovendien naar huis met de publieksprijs, een onderscheiding die voor 60 procent wordt bepaald door... de lezers van Made in Limburg! U dus... Wie is jouw favoriet? Dat kan je aangeven via dit stemformulier!

De JCI Award voor Jonge Limburgse Ondernemer van het Jaar is een prestigieuze prijs die veel weerklank krijgt. Eeuwige roem is het lot van de verdiende winnaars... Naast de hoofdprijs is er ook een onderscheiding die niet door de jury, maar door het grote publiek wordt uitgereikt. Voor deze publieksprijs wordt 60% van de stemmen verzameld via Made in Limburg. Via deze link kan je jouw favoriet aanduiden! De overige 40% wordt bepaald door de aanwezigen in de zaal op 28 maart. Het is dus héél belangrijk dat je via onze kanalen meedeelt wie van jou de onderscheiding mag winnen!

Moet je nog een keuze maken? Hierbij het overzicht van de 4 genomineerden:

Marjolein Nijs (Gervi)
In 2023 nam Marjolein, na elf jaar ervaring in het managementteam, het bedrijf Gervi over van haar vader. Aan de overname ging een intensieve samenwerking en voorbereiding vooraf, wat Marjolein typeert als familiemens. Marjolein staat voor tal van uitdagingen nu zij alleen aan het roer staat. Niet de minste is de verduurzaming en het energiezuiniger maken van wellnessproducten en -apparaten.

Sam Chartouni (Aerobel)
Nog geen twee jaar geleden lanceerde Sam, samen met mede-oprichter Steve De Poorter, het bedrijf Aerobel. Sam stond mee aan de wieg van de baanbrekende uitvinding Aerogel: isolatiemateriaal geproduceerd uit afval en restproducten uit andere stoffen. De Aerogel is misschien wel het best isolerende materiaal ter wereld. Het orderboek van het jonge Aerobel staat al enige tijd tjokvol…

Tom Hoogmartens (Hoogmartens)
Tom staat vandaag als derde generatie aan het hoofd van het familiebedrijf Hoogmartens Wegenbouw, dat bekend is voor zijn expertise, en kwaliteit hoog in het vaandel draagt. Hoogmartens kende de afgelopen jaren een bijzondere groei en legde met Tom aan het roer al een mooi traject af. Tom zet in op het aantrekken van nieuwe en jonge profielen om een frisse wind in zijn bedrijf te brengen.

Vincent Beckers (iinno-benelux)
Vincent is mede-bezieler van het bedrijf iinno-benelux wat staat voor intelligent innovation. De immer goedlachse Vincent is een geboren ondernemer en begon al vroeg met zijn eigen onderneming(-en). Met iinno-benelux is hij niet aan zijn proefstuk toe. Hij zoekt met het team (zoals vennoot Jef Noelmans) constant naar oplossingen voor hernieuwbare energie die de maatschappij verduurzamen en van onschatbare waarde zijn.

Wie het wordt? Afspraak voor de JCI Award Limburgse Jonge Ondernemer op 28 maart 2024 in C-Mine Genk! En... vergeet niet zelf te stemmen!