Nieuws Limburg Woordvoerder van Brussels Airport naar RCA

Woordvoerder van Brussels Airport naar RCA

Woordvoerder van Brussels Airport naar RCA

Jan Van der Cruysse, voormalig woordvoerder van Brussels Airport, gaat aan de slag bij het Hasseltse communicatiebedrijf RCA Group. Gezien zijn ruime ervaring zal Jan binnen de pr-afdeling van RCA de klanten bijstaan op het vlak van mediatraining, crisis- en corporate communicatie.

Van stakingen en faillissementen tot tsunami’s, aswolken, sneeuwperikelen en diamantovervallen: na ruim twintig jaar bij Brussels Airport heeft Jan Van der Cruysse geen lessen meer te krijgen in crisiscommunicatie. In 2011 werd Van der Cruysse door de luchtvaartpers voor zijn stijl en professionaliteit nog verkozen tot ‘PR-man van het jaar’.

Bruno Leyssens, afdelingshoofd RCA PR: “Jan Van der Cruysse geniet bij de media een reputatie als beschikbare, transparante en geloofwaardige woordvoerder. We zijn uiteraard erg tevreden dat iemand met zijn bagage ons team komt versterken. Steeds meer bedrijven en organisaties zien de noodzaak in van een communicatiepartner die hen bij crisissituaties veel zorgen uit handen kan nemen, zodat zij zich op de crisis zelf kunnen concentreren.”

jan van der cruyssenOndanks zijn relevante ervaring is deze functie voor Jan Van der Cruysse ook een heel nieuwe uitdaging. “In plaats van zelf voor de camera’s te staan, zal ik onze klanten begeleiden om dat zelf zo goed mogelijk te doen. Want het lijkt makkelijk, tot je er staat. Gelukkig wordt de rol van goede crisiscommunicatie niet meer onderschat. Een professionele voorbereiding, zowel op het vlak van mediatraining als een crisiscommunicatieplan, voorkomt dat je van een kleine crisis een veel grotere maakt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.