Nieuws Limburg Youston bij opening al opnieuw aan uitbreiding toe

Youston bij opening al opnieuw aan uitbreiding toe

Youston bij opening al opnieuw aan uitbreiding toe

Het digitale archiveringsbedrijf Youston uit Hasselt heeft bij de officiële opening van de nieuwe gebouwen, al een volgende uitbreiding aangekondigd. Youston investeerde zo’n 2 miljoen in de aankoop van een pand aan de E313 in Kuringen en in de aanbouw van extra kantoorruimte. Zo’n half jaar geleden werd al naar het nieuwe pand verhuisd vanuit de Corda Campus. Maar nu de tijd werd gevonden voor het doorknippen van het lintje, dringt er zich al een bijkomende uitbreiding op. “Er zijn inderdaad plannen om de opslagruimte aan archieven voor onze klanten uit te breiden,” zegt Pieter Vansynghel, de CEO die samen met zijn echtgenote Ines Vandeputte het bedrijf runt. De extra magazijnruimte dient om het papieren archief van klanten op te slaan. Als de klant één van die papieren nodig heeft, haalt Youston het op en wordt een digitale versie binnen de 2 uur aan de klant bezorgd. De 11 kilometer archiefruimte wordt verdubbeld tot 22 kilometer.

Youston VansinghelYouston kan momenteel zo’n 320.000 documenten per dag digitaliseren en indexeren. Het bedrijf haalde vorig jaar een omzet van 2,5 miljoen euro met 20 medewerkers. Ondertussen breidt het bedrijf zijn terrein ook uit naar andere procesoplossingen voor de klanten. “De komende jaren zullen we daarvoor tussen de 10 en 15 extra mensen nodig hebben, vooral met IT-profiel,” aldus nog Vansynghel.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.