Nieuws Limburg Zappware en Cegeka in running voor grote prijs

Zappware en Cegeka in running voor grote prijs

Zappware en Cegeka in running voor grote prijs

Zappware in Hasselt, waar voornamelijk digiboxen worden gemaakt, is door EY (Ernst & Young) genomineerd voor de prijs van Meest Beloftevolle Onderneming van het Jaar. Dit is een onderscheiding die op 8 oktober wordt uitgereikt door de Vlaamse regering. Zappware neemt het in de finale op tegen Ballon Media (Antwerpen), Biocartis (Mechelen), LayerWise (Leuven) en Medec (Aalst). CEO Patrick Vos (foto) is in de wolken met de nominatie.

Dezelfde avond wordt ook de winnaar bij de grote jongens bekendgemaakt. Hier komen nog 4 bedrijven voor in aanmerking. De Limburgse eer wordt verdedigd door ICT-groep Cegeka (Hasselt), die te duchten tegenstand krijgt van Caviar Group (Brussel), Noordzee Helikopters Vlaanderen (Oostende) en Willemen Groep (Mechelen). Het zal Herman Van Rompuy zijn die de laureaat zal aankondigen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.