Nieuws Limburg Zeg niet meer Helvoet maar Dätwyler

Zeg niet meer Helvoet maar Dätwyler

Zeg niet meer Helvoet maar Dätwyler

Vanaf 1 januari 2012 zal Helvoet Pharma in Alken door het leven gaan als Dätwyler. Daarmee neemt het bedrijf de naam over van het Zwitserse beursgenoteerde moederbedrijf Dätwyler.

Helvoet Pharma is de nummer twee in de wereld op vlak van farmaceutische sluitingen in rubber, kunststof of aluminium. Alle grote farmaconcerns zijn er klant. Het bedrijf met hoofdkwartier in Alken bestaat momenteel uit vijf productievestigingen, die samen goed zijn voor 1.250 medewerkers en 185 miljoen euro omzet. Helvoet Pharma levert jaarlijks meer dan 10 miljard onderdelen aan de farmaceutische industrie.

De vestiging in Alken realiseerde in 2009 een omzet van 80 miljoen en wist de winst te verdubbelen tot 8,7 miljoen. Een artikel over de investeringsplannen van het bedrijf dat in oktober vorig jaar op deze website verscheen, kan u hier lezen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.