Nieuws Limburg Zonnepanelen bij Ikea Genk

Zonnepanelen bij Ikea Genk

Zonnepanelen bij Ikea Genk

Zonnepanelen bij Ikea Genk In het distributiecentrum van Ikea in Winterslag is gisteren het nieuwe zonnepanelenpark ingehuldigd. Daarmee wordt 40% van het verbruik van het distributiecentrum opgewekt. Het project kadert in de internationale duurzaamheidsstrategie van de groep Ikea. De voornaamste doelstelling daarbij is het energiegebruik van de groep met een kwart te reduceren en volledig gebruik te maken van hernieuwbare energie zoals fotovoltaïsche panelen. De panelen in Winterslag moeten in staat zijn om 1.700 MWh op te wekken, goed voor het jaarverbuik van 560 gezinnen. “De hernieuwbare energie zal onder meer gebruikt worden voor verlichting, koeling van de kantoorruimtes en batterijladers”, zegt Nele Bouchier van Ikea.

[hana-flv-player video=”http://www.madeinlimburg.be/wp-content/uploads/2010/02/20100225-005-6187.flv”  description=”Zonnepanelen bij Ikea” player=”3″ autoload=”true” autoplay=”false” loop=”false” autorewind=”true” /]

Meer @ tvl.be :Zonnepanelen bij Ikea Genk

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.