Nieuws Mechelen 140 ondernemers, 10 locaties, 1 event

140 ondernemers, 10 locaties, 1 event

140 ondernemers, 10 locaties, 1 event

MECHELEN – WILLEBROEK – 140 ondernemers samenbrengen om te netwerken? Voka Mechelen-Kempen deed het op een veilige manier. En daar waren tien verschillende gastlocaties voor nodig, voor één en hetzelfde event. Tot een skybox in het stadion van KV Mechelen.

Om zo veilig mogelijk te netwerken heeft Voka Mechelen-Kempen de nieuwste editie van de Real Estate Community (REC) op tien verschillende gastlocaties georganiseerd. De in totaal 140 deelnemers kregen op tien schermen de uitzending en het programma van REC te zien. Die werd opgenomen vanuit 1 studio, bij community-partner GSJ Advocaten.

“Tientallen bedrijven hebben zich aangemeld om gastbedrijf te mogen zijn. We hebben er uiteindelijk tien gekozen zodat 140 ondernemers, op een veilige manier en coronaproof, ons programma konden volgen. Een uitdaging, maar ook een unieke ervaring. Met positieve reacties achteraf”, zegt Hanne Van Laer, manager Levenslang Leren bij Voka Mechelen-Kempen en REC-coördinator.

De ondernemers kwamen samen bij Belcotec (Geel), Beneens (Olen), Tecro & Krea Architects (Mechelen), Stadim (Antwerpen), Renotec (Geel), Etap Lighting International (Malle), De Meeuw (Willebroek), Van Roey.be (Geel), Vanhout.pro (Turnhout) en Verelst (skybox KV Mechelen).

Het vastgoednetwerk brengt ondernemers en beslissingsmakers uit de vastgoedsector bij elkaar om elkaar te inspireren en te versterken. Op de REC-avond sprak Toon Possemiers (Cenergie) onder meer over circulair bouwen en het gebruik van een nieuwe tool en Almut Fuhr (Facilitair Bedrijf, Vlaamse overheid) sprak over nieuwe materialen in de bouwsector.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Mechelen
Mechelen

PTS gaat alweer bouwen

MECHELEN - Recent opende PTS Mechelen met het STEM-gebouw een nieuwe vleugel op haar campus. Om een antwoord te bieden… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.