Nieuws Mechelen 21 over 21 – Ken Verschueren: “Je kan Tinèlle niet in een plastic bakje stoppen”

21 over 21 – Ken Verschueren: “Je kan Tinèlle niet in een plastic bakje stoppen”

21 over 21 – Ken Verschueren: “Je kan Tinèlle niet in een plastic bakje stoppen”

MECHELEN – In de vierde aflevering van onze videoreeks ‘21 over 21’ hebben we chef Ken Verschueren van restaurant Tinèlle te gast. Hij was ooit sous-chef van Sergio Herman in Oud Sluis, had een sterrenrestaurant in Beerzel en opende in september 2019 de deuren van Tinèlle in Mechelen. Hoe houdt hij het hoofd boven water in deze moeilijke tijden?

“Ondernemer zijn is niet alleen koken.”

Ken Verschueren (Restaurant Tinèlle)

Bekijk ook de 21 over 21 interviews in de andere regio’s:

Made in Kempen: Alex Joos (Group Joos) 

Made in Antwerpen: Luc De Laet (De Laet – Van Haver)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Dossier
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.