Mechelen is de proeftuin voor red-use van Durafest
MECHELEN - De Dendermondse start-up Durafest heeft als missie om radicaal komaf te maken met de afvalberg op events en… Lees meer
MECHELEN – In de vierde aflevering van onze videoreeks ‘21 over 21’ hebben we chef Ken Verschueren van restaurant Tinèlle te gast. Hij was ooit sous-chef van Sergio Herman in Oud Sluis, had een sterrenrestaurant in Beerzel en opende in september 2019 de deuren van Tinèlle in Mechelen. Hoe houdt hij het hoofd boven water in deze moeilijke tijden?
“Ondernemer zijn is niet alleen koken.”
Ken Verschueren (Restaurant Tinèlle)Bekijk ook de 21 over 21 interviews in de andere regio’s:
Made in Kempen: Alex Joos (Group Joos)
Made in Antwerpen: Luc De Laet (De Laet – Van Haver)
MECHELEN - De Dendermondse start-up Durafest heeft als missie om radicaal komaf te maken met de afvalberg op events en… Lees meer
MECHELEN – Roomservice is een samenwerking tussen Mechelen Culinair, het Van der Valk hotel en topchefs Axel Colonna-Cesari (Centpourcent) en Ken… Lees meer
MECHELEN – Donderdag 21 januari om 17 uur opent spaghetti restaurant Bavet de deuren van haar nieuwe vestiging aan de… Lees meer
LIER – Op vraag van Vlaams minister van Mobiliteit Lydia Peeters (Open VLD) paste De Lijn de aanbesteding aan voor… Lees meer
MECHELEN - De afgelopen jaren kwamen er duizenden – vooral elektrische – leasingfietsen op de markt. Het nieuwe Mechelse bedrijf… Lees meer
Reageer op dit bericht
Graag een reactie plaatsen op dit bericht? Registreer je dan nu op made-in.be
Heb je al een Made in-account?
Klik dan hier om in te loggen